Новини

Січень 2023

Вітаємо з Різдвом Христовим та Новим 2023 роком!

Шановні партнери! Щиро вітаємо Вас з Різдвом Христовим та Новим 2023 роком! Дякуємо всім за спільну працю на благо нашої країни! Бажаємо здоров’я, душевного тепла, віри у краще, щастя та добробуту! Нехай Бог оберігає вас та ваших близьких! Щасливого Різдва, щасливого Нового року у мирній європейській Україні! Віримо в перемогу, віримо в ЗСУ! Завжди ваш, «ТУРМАН»

Жовтень 2022

Обстріли критичної інфраструктури України.

Шановні партнери! В зв’язку з черговим ракетним обстрілом критичної інфраструктури України, частина українських міст залишаються знеструмленими. Можливі затримки з відправкою та доставкою деяких Відправлень. Зі свого боку, ми робимо все можливе для своєчасного надання якісних послуг. Віримо у перемогу! Завжди Ваш «ТУРМАН»

Вітаємо з Днем захисника України, Днем українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці.

Шановні партнери! Сьогодні Україна відзначає три славетних свята – День захисника України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Щиро вітаємо вас з цими знаменними святами! У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами! Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців! Нехай надалі це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові! Слава Україні! Завжди Ваш «ТУРМАН»

Жовтень 2022

Перебої з електропостачанням.

Шановні партнери! У зв’язку з перебоями з електропостачанням, не завжди є можливість додзвонитися на нашу горячу лінію 0-800-500-041. В таких випадках, рекомендуємо, телефонувати на наступні номера телефонів: +380 (93) 470 51 17 +380 (93) 450 07 43 +380 (63) 313 43 86

Жовтень 2022

Постійні ракетні обстріли.

Шановні партнери! Вся територія нашої країни під постійними ракетними обстрілами. Ми намагаємося працювати і робити все можливе для своєчасної доставки. Просимо з розумінням віднестися до можливих затримок виконання замовлень. Чекаємо на стабілізацію ситуації. Все буде Україна! Завжди Ваш «ТУРМАН»

Жовтень 2022

Ракетний удар по всій території України.

Шановні партнери! Через масований ракетний удар по всій території України, за для досягнення безпеки наших співробітників, ми не можемо надати послуги впродовж 10.10.22. Просимо відноситись з порозумінням та вибачаємося за можливі незручності. Чекаємо на оновлення ситуації. Завжди Ваш «ТУРМАН»

Серпень 2022

Вітаємо Вас з ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Бажаємо Вам, Вашим рідним та близьким міцного здоров’я, добра, миру, приємних миттєвостей життя! Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього та нашої ПЕРЕМОГИ!

Слава ЗСУ! Все буде Україна!

Повідомляємо про графік роботи нашого підприємства:

24 серпня – вихідний день;

з 25 серпня відновлюється звичайний режим роботи.

Доставка та прийом Відправлень в неробочі та святкові дні здійснюється лише за попереднім погодженням з оператором компанії ТУРМАН.

Завжди Ваш «ТУРМАН»

Вітаємо Вас зі святом – світлим Христовим Воскресінням!

Шановні партнери! Щиро вітаємо Вас зі святом – світлим Христовим Воскресінням! Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою - мирне і ясне небо, а поруч - надійні та вірні друзі! Нехай Господь дарує Вам свою любов і міцну віру в душі! Нагадуємо, що наше підприємство продовжує працювати в регіонах, де не ведуться активні бойові дії. Окрім цього маємо можливість здійснювати міжнародну доставку. На час дії воєнного стану, терміни доставки не гарантовані та можуть бути збільшені. У разі необхідності оформлення замовлення, просимо надсилати листа на нашу корпоративну пошту express@turman.ua або звертатися за номерами телефонів: 093-450-07-43 093-450-07-44 050-545-71-63 0-800-500-041 З вірою у перемогу, мир та щасливе майбутнє українців, завжди Ваш «ТУРМАН»

Квітень 2022

Продовжуємо працювати

Шановні партнери! Щиро сподіваємось, що з Вами та Вашими рідними все добре! Український бізнес потрохи починає оговтуватися від шоку. А ТУРМАН, в свою чергу, намагається максимально допомагати своїм постійним партнерам налагодити свої бізнес-процеси у виді доставки ділової кореспонденції та вантажів. Наразі ми частково відновили роботу у регіонах, де не ведуться активні бойові дії. Доставка відправлень здійснюється за тарифами VIP-послуги, без гарантування термінів доставки. Окрім цього, маємо можливість здійснювати міжнародну доставку, але лише за попереднім погодженням напрямку та тарифу. У разі необхідності оформлення замовлення, просимо надсилати листа на нашу корпоративну пошту express@turman.ua або звертатися за номерами телефонів: 093-450-07-43, 093-450-07-44, 093-470-51-17, 0-800-500-041. Нижче список «умовно - спокійних» регіонів. Через зрозумілі причини, список постійно може оновлюватися. При оформленні замовлення, просимо погоджувати можливість доставки. Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Кам'янець-Подільський, Київ, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Черкаси. З вірою у мир та щасливе майбутнє українців, завжди Ваш «ТУРМАН»

Лютий 2022

Війна

Нашу Країну спіткала велика біда! Ганебний вчинок північного сусіда перевернув все наше життя!
Ми, як і вся Україна зараз, знаходимося в такій ситуації, що не маємо змоги виконувати свої зобов’язання перед Вами! Сьогодні ми не змогли вийти на роботу, як і більшість з Вас!
Всі відправлення, які Ви встигли передати нам на доставку, ми намагаємося зберегти на наших складах. Нові відправлення не приймаються.
Молимося за наших Захисників і віримо в Перемогу!
Команда ТУРМАН